Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 6:34 am
bLaCky. Membru Forum
Mesaje : 124 Data de inscriere : 22/04/2012 Varsta : 27 Localizare : Valcea
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:11 am
frumos filmul dar ai incurcat niste factiuni in loc de Los Aztecas era Terorist si in loc de Son Of Anarchy era Los Aztecas in rest e bine .. Dar acolo terbuia sa prezinti Hoteluri : ...Bla bla bla ... Factiuni : bla bla bla dealershipuri : blab la bla Si nu ma suparam daka ma puneai si pe mine admin dar in fine eu v`am ajutat cum am putut sh asa ma rasplatiti Datorita unor idei de ale mele srv mere asa cum trebuie si cu licitatiile ca asa stateam sa dam wipe de fiecare data dar in fine GG
Dragoselu Administrator
Mesaje : 125 Data de inscriere : 22/04/2012 Varsta : 111 Localizare : Buzau
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:34 am
Frumos , dar mici greseli pe acolo la factiuni . O sa fac eu poze la ce trebuie sa prezentati pe server si o sa le postez , iar voi sa faceti cu ele prezentare .
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:39 am
foarte frum damian gg ai multe
KingDamian Membru Forum
Mesaje : 39 Data de inscriere : 22/04/2012 Varsta : 25 Localizare : PE SCAUN:))
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:56 am
Va multumim...greseala noastra cu factiunile ...dupa ce se termina o sa fac un film unde va fi prezentate: factiunile,buziru,dealership-uri , admini, si multe altele...asta e de inceput si vad ca am succes:D
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 6:34 am
bLaCky.
Rank: Membru Forum
Data de inscriere : 22/04/2012
Varsta : 27
Localizare : Valcea
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:11 am
frumos filmul dar ai incurcat niste factiuni in loc de Los Aztecas era Terorist si in loc de Son Of Anarchy era Los Aztecas in rest e bine .. Dar acolo terbuia sa prezinti Hoteluri : ...Bla bla bla ... Factiuni : bla bla bla dealershipuri : blab la bla Si nu ma suparam daka ma puneai si pe mine admin dar in fine eu v`am ajutat cum am putut sh asa ma rasplatiti Datorita unor idei de ale mele srv mere asa cum trebuie si cu licitatiile ca asa stateam sa dam wipe de fiecare data dar in fine GG
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:34 am
Frumos , dar mici greseli pe acolo la factiuni . O sa fac eu poze la ce trebuie sa prezentati pe server si o sa le postez , iar voi sa faceti cu ele prezentare .
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:39 am
foarte frum damian gg ai multe
KingDamian
Rank: Membru Forum
Data de inscriere : 22/04/2012
Varsta : 25
Localizare : PE SCAUN:))
Subiect: Re: Prezentare BLackGaming [0.3d] Lun Mai 21, 2012 7:56 am
Va multumim...greseala noastra cu factiunile ...dupa ce se termina o sa fac un film unde va fi prezentate: factiunile,buziru,dealership-uri , admini, si multe altele...asta e de inceput si vad ca am succes:D